• May 21, 2022

Star Wars ve Halloween, IDW’nin ‘Ghosts of Vader’s Castle’ mini dizisinde çarpışıyor (ilk bakış)

 Star Wars ve Halloween, IDW’nin ‘Ghosts of Vader’s Castle’ mini dizisinde çarpışıyor (ilk bakış)

Terwijl de hitte van de zomer begint af te nemen en plaats maakt voor de griezeligste seizoenen, is een bepaalde traditie die All Hallow’s Eve en “Stars Wars” combineert, de jaarlijkse release van de strip “Star Wars Adventures” met kerstthema van IDW Publishing.

Deze bloemlezingen voor alle leeftijden liggen op de loer rond de Dark Lord of the Sith en een angstaanjagende selectie van Halloween-tijdverhalen verteld vanuit zijn onheilspellende zwarte kasteel in de vulkanische wereld van Mustafar.

Gerelateerd: Beste ruimte en sciencefictionboeken voor 2021
Meer: Beste Star Wars-deals en geschenken

IDW’s herfstevenement begon in 2018 met ‘Tales From Vader’s Castle’, gevolgd door ‘Return to Vader’s Castle’ uit 2019, beide miniseries met vijf nummers die zich afspeelden in het huiveringwekkende fort van obsidiaan en een sinistere schijnwerpers schenen op een cast van populaire “Star Wars”personages, waaronder “Star Wars Rebels”-sterren Hera, Kanan en Chopper; Obi-Wan Kenobi en graaf Dooku; Han Solo en Chewbacca; en de energieke pluisballen van Endor, de Ewoks.

 

Star Wars Adventures: Ghosts of Vader’s Castle #1 e-book: $ 3,99 bij Amazon

Star Wars wordt griezelig met deze Halloween-miniserie uit 2021 van IDW die begint met de aangrijpende Dawn of the Droids van Amazon’s Kindle en Comixology. BEKIJK DEAL

Het aanbod van vorig jaar was “Star Wars Adventures: Shadow of Vader’s Castle”, een one-shot van 40 pagina’s gecomponeerd door schrijver Cavan Scott (“Star Wars: The High Republic”) en vergezeld van kosmische kunst geleverd via Derek Charm, Francesco Francavilla, Nicoletta Baldari en Nick Brokenshire.

Voor “Star Wars Adventures: Ghosts of Vader’s Castle” in 2021 is Scott vanaf september weer aan het schrijven om meer sinistere tinten van het “Star Wars”-universum te verkennen. Het is weer een miniserie met vijf nummers en het nieuwste deel vol horror in de slechte “Vader’s Castle”-saga.

“We zijn nu bezig aan ons vierde jaar van spookachtige ‘Star Wars’-verhalen, wat mijn horror-liefhebbende geest versteld doet staan”, zegt Scott in een officieel persbericht. “Bedankt aan iedereen die dit griezelige hoekje van een melkwegstelsel ver, ver weg heeft omarmd, waardoor we de mogelijkheid hebben om elke Halloween angstaanjagende verhalen te vertellen. We zeiden meteen bij de eerste serie dat we hoopten dat dit een traditie zou worden, en het heeft!

Gerelateerd: De grootste ‘Star Wars’-schurken aller tijden

Geesten van Vaders kasteel

Ghosts of Vader’s Castle-cover. (Afbeelding tegoed: IDW Publishing)
In Ghosts of Vader’s Castle worden geliefde Star Wars-personages achtervolgd door nachtmerries van zombie-droids, wrede Wookiees ter grootte van bergen en monsterlijke verschrikkingen in overvloed… allemaal verbonden met hun ervaringen in het gevreesde Fortress Vader op de rokende planeet Mustafar.

“We kunnen niet meer opgewonden zijn om terug te keren naar Vader’s Castle… en we gaan niet alleen!”, zegt redacteur Heather Antos in hetzelfde persbericht. “Terugkomend op de serie zijn artiesten die de spookachtige heilige zalen hebben verkend (en versierd) sinds het eerste nummer – van Francesco Francavilla tot Derek Charm, Megan Levens tot Robert Hack, Chris Fenoglio en meer. griezeliger, en deze keer is er geen houden meer aan de “Ghosts of Vader’s Castle.

Elke wekelijkse uitgave van “Ghosts of Vader’s Castle” zal beschikbaar zijn met drie omslagvarianten: omslag A van Francesco Francavilla, omslag B van Derek Charm en een Retailer Incentive-editie met de meesterlijke lijntekeningen van Francavilla in al zijn grimmige zwart-wit glorie .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post