• May 21, 2022

Mountain Space ortak çalışma tesisi, uzaktan çalışanlardaki artışı karşılamak için Dillon’da açılıyor

 Mountain Space ortak çalışma tesisi, uzaktan çalışanlardaki artışı karşılamak için Dillon’da açılıyor

Ondanks al zijn grootsheid en gemakkelijke toegang, heeft Summit County nogal wat externe werknemers aangetrokken, van wie sommigen meer diensten eisen van lokale coworking-ruimtes.

Bij EVO3 Workspace in Frisco zei eigenaar Aaron Landau dat het 6-jarige bedrijf worstelde toen pandemische beperkingen werden ingevoerd, maar toen het bedrijf aankondigde dat het verplicht was dat alle leden en bezoekers moeten worden gevaccineerd, zijn de activiteiten exponentieel toegenomen.

“Dat aantal dat we in een jaar doen, gaat voorbij, dus dat zou iemand zijn die gewoon langskomt en van maandag tot en met vrijdag normale kantooruren werkt, dat aantal dat we normaal in een jaar doen, doen we in een maand,” zei Landau . “We zien een meer dan vertienvoudiging van het aantal dagpassen en we zien ook mensen die langer blijven.

Dit is een trend die Jason Smith maanden geleden voorspelde, en om er bovenop te komen, opende hij onlangs The Mountain Space, een nieuwe coworking-ruimte in Dillon die open staat voor externe werknemers. Smith, die sinds 2001 een serie-ondernemer in de provincie is, zei dat hij merkte dat er niet een overvloed aan commercieel onroerend goed in de provincie was en besloot een ruimte te openen waar werknemers kunnen komen en gaan wanneer ze willen.

Hij zei dat het idee om zich te omringen met andere doorzetters ook aantrekkelijk was.

“Wat me vooral opviel, was dat hier behoefte aan zou zijn, maar ook dat ik per ongeluk ondernemer werd en het vooruitzicht had om mijn tijd door te brengen met andere mensen die zelfgemotiveerd zijn en hun eigen bedrijf willen runnen. bedrijven spreekt me erg aan’, zegt Smith.

Smith kocht het 4.800 vierkante meter grote gebouw in Dillon in maart en voltooide enkele kleine renovaties voordat het de ruimte eind juni officieel opende.

Het bedrijf biedt vier lidmaatschappen en passen voor werknemers om uit te kiezen, en ze variëren allemaal in het aantal services en extra’s dat is inbegrepen.

Een dagpas kost bijvoorbeeld $ 35 en is een eenmalig gebruik tussen 9.00 en 18.00 uur. Een Hot Desk-lidmaatschap kost $ 300 per maand en omvat een directe Ethernet-verbinding, maandelijkse vergaderruimte-uren en 24/7 toegang tot het gebouw. Een lidmaatschap van Dedicated Desk kost $ 450 per maand en omvat al deze voorzieningen plus een vast bureau met een afsluitbare archiefkast. Het hoogste lidmaatschapsniveau is een Private Office-lidmaatschap, dat $ 800 tot $ 1.200 kost, afhankelijk van de grootte van het kantoor, allemaal met uitzicht op de bergen.

Alle lidmaatschappen en passen zijn inclusief snel internet en andere voorzieningen, zoals een terras, een gemeenschappelijke printer, avondworkshops en een keuken met een koelkast, magnetron en gratis koffie. Alle lidmaatschappen, behalve de dagelijkse pas, hebben toegang tot twee vergaderruimten in de kelder, die toegang hebben tot een tweede ingang die volgens Smith kan worden gebruikt in het geval van privéfeesten of retraites.

Met zijn demografie in gedachten en gezien de nauwe toegang van de faciliteit tot het Summit County recpath, zei Smith zelfs dat er een douche in de kelder is voor het geval leden moeten opruimen voor een vergadering.

The Mountain Space heeft een capaciteit van 60 leden en gebruikers, maar dit zou in de toekomst kunnen toenemen. Er zijn momenteel vijf privékantoren en veel bureaus verspreid over de ruimte. Er is ook ruimte in de kelder die indien nodig kan worden gerenoveerd tot extra kantoor- of bureauruimte. Uiteindelijk is Smith van plan ook skilockers voor leden te installeren.

Bij het uitvoeren van zijn visie voor de collaboratieve, flexibele hub, zei Smith dat hij wilde dat The Mountain Space alle hightech-functies zou hebben die een coworking-ruimte in een grote stad zou kunnen hebben. Sommige van deze functies omvatten een app die door leden wordt gebruikt om buiten de normale kantooruren het gebouw binnen te komen en tal van Ethernet-poorten voor toegang tot breedbandinternet. Er zijn 16 camera’s geïnstalleerd in de hele faciliteit voor beveiliging, en Smith zei dat hij de mogelijkheid heeft om het gebouw op afstand te vergrendelen in geval van nood.

Het feit dat er zoveel details zijn geregeld in een coworking-ruimte, is een van de aantrekkingskrachten van werken in een omgeving als deze, zegt Smith.

“Niet elk klein bedrijf of elk individu kan het zich veroorloven om een ​​kantoor te huren en al die overhead te betalen waarbij je je eigen nutsvoorzieningen betaalt, je betaalt voor je internet, je betaalt voor je koffie, je betaalt om te hebben het is schoongemaakt, terwijl je hier binnen kunt komen en een kantoor kunt krijgen en je bent klaar, ‘zei Smith. “Je loopt gewoon binnen en werkt.

Hoewel Smith optimistisch is over het vooruitzicht om deze klantenkring met telewerkers te bedienen, zei John Madron, eigenaar van Summit Shared Space in Silverthorne, dat hij een trend ziet dat meer mensen afstand nemen van werken op afstand.

“Veel van de mensen die ik daar het afgelopen jaar heb gehad, gaan zoals deze maand terug naar hun kantoor”, zei Madron. “… Ik zie eigenlijk dat veel mensen daadwerkelijk weer aan het werk gaan of weer op pad gaan om te reizen.”

Madron zei dat hij sinds de pandemie zijn dagelijkse pas-optie heeft verwijderd en momenteel alleen maandelijkse gebruikers toestaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post